zondag 13 januari 2019

Za 12/01/2019 Van het mistroostige België naar het zonnige Lanzarote in enkele uren tijd

Omstreeks 9u zet Dimitri ons af aan de luchthaven van Zaventem, méér dan ruim op tijd want ons vliegtuig zal pas om 12u30 vertrekken. Met twee grote fietsdozen op een karretje de luchthaven binnenrijden is niet zo eenvoudig, soms kan je maar net tussen twee paaltjes of door een deur. We moeten nog ruim een uur wachten vooraleer we kunnen inchecken en onze bagage inleveren maar dat verloopt deze keer weer zeer vlotjes.
Wanneer we de Belgische grond verlaten is het grauw grijs weer en regent het maar wanneer we omstreeks 15u15 (lokale tijd) landen op Lanzarote komen we in een totaal ander klimaat terecht: helderblauwe hemel met een zon die volop schijnt bij een zeer aangename temperatuur van 19°C.

Onze bagage heeft tijdens het transport geen schade geleden maar men heeft blijkbaar wel beide fietsdozen open gemaakt om de inhoud ervan te controleren, vermoedelijk om zeker te zijn er geen e-bikes in zitten. Van de luchthaven tot het pensionnetje dat we geboekt hebben in het centrum van Arrecife is het slechts 9km fietsen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten