maandag 21 januari 2019

Zo 20/01/2019 Naar de zuidkust van Lanzarote.

Vooraleer we kunnen vertrekken moet ik MJ haar lowrider nog herstellen. Dit is al het derde technisch mankement in een week tijd en allemaal met MJ haar fiets. Eerst was het spatbord in twee gebroken, dan zijn we langs geweest bij een fietsenmaker om haar versnellingsapparaat bij te regelen en nu dus de lowrider die was losgekomen. Allemaal kleinigheden maar laat ons hopen dat het niet aan dit tempo verder gaat.
We verhuizen weer eens naar een andere locatie, onze laatste op Lanzarote in Playa Blanca van waaruit we dan over enkele dagen een veerboot kunnen nemen naar Fuerteventura.
MJ zegt elk jaar dat de eerste dagen van een nieuwe trektocht voor haar het zwaarst zijn en blijkbaar klopt dat weer eens. Begin van de week had ze het nog behoorlijk lastig als ze met een zwaar geladen fiets bergop moesten. Vandaag zat er ook een stevige klim in en nu lukte het haar wel, kwestie van het weer gewoon te worden zeker.

Van zodra we toekomen in Playa Blanca hebben we het gevoel dat we hier wel een dag langer kunnen spenderen dan aanvankelijk gedacht en boeken dan ook meteen een dag extra, drie i.p.v. Twee overnachtingen.



Playa Flamingo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten