vrijdag 15 februari 2019

Do 14/02/2019 Weer op zoek naar internet


Aangezien we geen internet hadden op de camping trekken we richting Maspalomas zonder te weten waar we terecht kunnen. Eenmaal aangekomen gaan we op zoek naar wifi. Twee horecazaken hebben geen wifi, dan proberen we in Supermercado Dino maar daar werkt het niet. Uiteindelijk kunnen we toch op het internet in een horecazaak naast de supermarkt.
Maspalomas is heel toeristisch maar veel keuze hebben we niet meer aan goedkope overnachtingsmogelijkheden. We proberen maximum 50 euro per overnachting en tot op heden lukt ons dat met prijzen die variëren tussen 35 en 50 euro, op de camping betaalden we 10 euro. Voor dat geld krijg je meestal een volledig ingericht appartementje of bungalow. Nu vinden we nog een gelijkvloers appartementje voor twee nachten in het nabijgelegen El Tablero, we kunnen er met de fietsen zo naar binnen rijden.

Voor de rest van de dag bekijken we hoe ons traject verder gaat verlopen op Gran Canaria. Het lukt ons om het traject van El Tablero tot Agaete langs de oostkust op te splitsen in drie etappes van respectievelijk 35, 29 en 33km. Het zijn relatief korte etappes maar we zijn er ons van bewust dat het wel eens drie zeer lastige etappes kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten