woensdag 20 maart 2019

Di 19/03/2019 In de mist


Gisterenavond vonden we het zo koud dat we al vóór 18u de warmte van ons tentje gingen opzoeken. We hebben dan ook ruim de klok rond geslapen.
Om vanuit El Cedro weer op de grotere baan te geraken moeten we in 3km 400 meter omhoog over een vrij lastig wegje, ook het wegdek van ruw beton of plaveien is niet te fietsen en daarom doen we het te voet. Eenmaal terug op de asfaltweg moeten we nog omhoog tot 1.370m en daarna volgt er een afdaling van 27km. We moeten lange tijd in de mist fietsen en dat is alles behalve warm. Pas wanneer we afgedaald zijn tot de kustplaats Valle Gran Rey duurt het zelfs een tijdje eer de zon ons opgewarmd krijgt.

Deze etappe is veel vlotter verlopen dan verwacht en daarom zijn we nog wat te vroeg om al in te checken in onze studio, deze is gelegen in een soort resort met in het midden 2 zwembaden. Van de kille bergen kunnen we nu heerlijk in een zwembad duiken, het is er warm genoeg voor.
We fietsen nog even tot de haven en boeken meteen onze boottickets voor overmorgen. Eerst met een kleinere boot van Valle Gran Rey via Playa de Santiago naar San Sebastian waar we dan moeten overstappen op de grote ferry naar Santa Cruz de la Palma.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten