maandag 11 maart 2019

Zo 10/03/2019 Met de taxi naar La Laguna


Stipt om 9u zoals afgesproken komt een taxi ons ophalen. Ondanks dat het het grootste model van taxi is is het toch nog een heel gepas en gesleur om al onze bagage en fietsen er in te krijgen. Via de autostrade zijn de 77km tot La Laguna snel afgelegd, we zijn er al om 10u en op de teller van de taxi staat 99,07 euro.
Het is nog wat vroeg om al in te checken bij ons volgend logement. We hadden wel gehoopt er onze fietsen en bagage al te kunnen achterlaten zodat we wat makkelijker La Laguna konden bezoeken. We kunnen helaas de host niet bereiken en moeten dus nog gans de dag onze gepakte fietsen mee rond nemen.
La Laguna is een aardige stad waar op een zondag heel veel mensen graag komen rond kuieren in de autovrije straten. Op de Plaza de la Constitution genieten we nog van een straatconcert van twee gitaristen. De twee muzikanten zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en met hun eigen versies van bekende liedjes brengen ze heel wat sfeer. Dat iedereen hun muziek weet te appreciëren is te zien aan hun geldbakje dat aardig gevuld raakt.
We kunnen nog net op tijd inchecken om nog vóór 15u sluitingstijd wat inkopen te doen in een supermarkt. De bedoeling was dat we in de gemeenschappelijke keuken zouden koken maar het elektrisch kookvuur is niet aangesloten. De keuken wordt alleen gebruikt om koffie te zetten bij het ontbijt. Toch is men uiteindelijk nog zo vriendelijk om de kookplaat voor ons te komen aansluiten.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten